Ένα άρθρο που θα αλλάξει τη συμπεριφορά σας στα ξεσπάσματα του παιδιού σας.

27/01/2017
από Shoushourades

Κρίσεις οργής και άλλες συναισθηματικές θύελλες

Το νευρικό σύστημα του παιδιού, όταν υπερφορτίζεται, αποφορτίζει τις εντάσεις με την αντίδραση που ονομάζεται tantrum. Του ζητάτε να ηρεμήσει, αλλά αυτή η κρίση είναι ο τρόπος που έχει το παιδί για να ηρεμήσει. Αμέσως μετά μπορεί το παιδί να είναι χαμογελαστό και ήρεμο, εκπλήσσοντας το γονέα που θεωρεί ότι όλο αυτό ήταν ένα θέατρο.

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση σας η στάση που κοιμάστε.

26/01/2017
από Shoushourades

Ο τρόπος που ο καθένας μας κοιμάται με τον/την σύντροφό του αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση που έχουμε, σύμφωνα με σχετική έρευνα. Διαπιστώθηκε πως τα ζευγάρια τείνουν να κοιμούνται με πέντε διαφορετικούς τρόπους στο ίδιο κρεβάτι ενώ κάθε στάση σημαίνει κάτι διαφορετικό για το συναισθηματικό τους δεσμό.

Μπότοξ, και πώς είναι να κάνεις!?

20/01/2017
από Shoushourades

Κάθε γυναίκα που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της επιθυμεί να διατηρεί μια αψεγάδιαστη εικόνα, απαλλαγμένη από τις ατέλειες που αφήνει επάνω της ο χρόνος με το πέρασμα του.

Τα 9 σημάδια πως ο σύντροφος σας, σας απατά!

13/01/2017
από Shoushourades

Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα σε βοηθάει να αποκρυπτογραφήσεις τις καταστάσεις...

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:

5 tips για απαλά και βελούδινα χείλη

10/07/2016
από Shoushourades

Shoushourades μου!!

Έχουμε πια μπει σε mood χειμώνα και μαζί με τα σκούρα χρώματα που βάζουμε πλέον στην γκαρνταρόμπα μας, τις ίδιες χρωματικές παλέτες χρησιμοποιούμε και στο μακιγιάζ μας και κυρίως στα χείλη μας!!

Τα απαλά βελούδινα χείλη είναι η βάση για το τέλειο μακιγιάζ, πως θα τα αποκτήσεις?

15 tips για υγιή μαλλιά

10/07/2016
από Shoushourades

Η σωστή περιποίηση των μαλλιών για πιο υγιή, γερή και γρήγορη ανάπτυξη δεν είναι όσο δύσκολη ακούγεται. Ακολουθώντας τους παρακάτω 15 απλούς κανόνες θα καταφέρετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας όμορφα, λαμπερά και δυνατά για μια ζωή.

Μάσκα για βελούδινο πρόσωπο

10/03/2016
από Shoushourades

Shoushourades μου!!

Όλες μας θέλουμε ένα πρόσωπο φρέσκο και δροσερό, για να το πετύχουμε όμως αυτό δεν αρκεί μόνο το σωστό ντεμακιγιάζ και η χρήση της ενυδατικής μας κρέμας!!

Αλλά συμπληρώνουμε την περιποίηση με μια εβδομαδιαία μάσκα για βελούδινο πρόσωπο, ιδιαίτερη εύκολη και γρήγορη, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος!